Vårt kjøkken

Mat
Middag og frokost inntas i spisesalen "Valhall" med plass til nærmere 140 gjester. 

Mat er tradisjon, den skal ikke bare mette, men vi spiser for gledens skyld, gjerne for å dele en god dags opplevelse med venner og familie. Vårt kjøkken skal være et speilbilde av den unike atmosfæren og den mektige naturen som omgir oss.

Våre retter er sunne og godt for kropp og sjel. Rettene bygger på lokale råvarer kombinert med spissfindige impulser fra inn og utland. Til daglig serverer vi en tre retters meny, men dette kan endres og utvides dersom våre gjester ønsker det. Be gjerne om våre selskapsmenyer eller bestill et mat - og vinkurs. Ønsker du mer info om kurset, klikk her.

Våre viner er utvalgt for å komplimentere maten, og fra 2012 har vi gleden av og presentere et utvalg av håndplukkede viner som vi selv henter inn fra små produsenter i Piemonte. Vi ønsker velkommen til et avbrekk hvor mat med vin og god atmosfære blir til en gledelig opplevelse.

Vin
Vi har valg et vinkart som skal komplimentere vårt kjøkken, alle våre viner kommer fra «den gamle verden.»

På våre egenimporterte viner tilbyr vi et utvalg fra noen få små vinprodusenter som legger vekt på kvalitet i alle ledd i sinvinproduksjon. Vi har valgt disse produsentene siden de jobber på en gammel tradisjonell måte i sin produksjon. Våre produsenter ligger i Italias beste vinområder, nærmere bestemt Langhe I Piemonte, Lombardia og Toscana I Chianti- området.

Vi er for øvrig veldig stolte av våre tidligere kokker som nå nyter vanvittig suksess med hele verden som sin scene. De er ”The FlyingCulinary Circus”. Sjekk gjerne ut nettsiden deres, www.fccircus.com.