Events

I samarbeid med Leirvassbu Fjellstue og Sulheim Vertsgård, kan Elveseter Kunst – og Kulturhotell tilby unike fasiliteter for styremøter, konferanser og seminarer, i tillegg til bryllup og andre festligheter. Vi arrangerer også jevnlig tema-seminarer som varer fra 2 dager og opp til en uke, basert på vår natur – og kulturarv.

På Elveseter kan vi tilby et avbrekk fra hverdagen, hvor kunst, kultur og god mat, vil være hovedingrediensene i ditt opphold.

Elveseter Kunst - og Kulturhotell, Leirvassbu Fjellstue og Sulheim Vertsgård er alle omgitt av mektig natur i hjertet av Jotunheimen ved foten av Galdhøpiggen med kort veg til Lom og Sognefjellet. Dette gir muligheter for flerfoldige turer og aktiviteter. Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi opplevelser tilpasset de fleste grupper og sammensetninger, og dere kan få med dere utrolige minner fra flotte fjellturer, Galdhøpiggen og andre 2000-meters topper, brevandringer, grotteturer, rafting, fisking og mye mer.

Kapasitet:
100 rom og 8 leiligheter. Alle av våre ”Go'rom” og en god del av våre standard-rom, har trådløst internett.

Konferanserom:
Den gamle låven fra 1579 har sitteplasser til 80 - 100 personer, avhengiig av hvilken type arrangement.
Rommet er utstyrt med flip-over, overhead, prosjektor og trådløst internett. Annet nødvendig utstyr er det mulig å leie.