Velkommen til Elveseter Kunst og Kulturhotell

Vi åpner sommersesongen 19. juni og ønsker gamle og nye gjester velkommen.

Elveseter Kunst og Kulturhotell er et av de mest spektakulære hotellene i Norge. Du finner oss nær urørt natur midt i Jotunheimen Nasjonalpark, med nærhet til Juvasshytta og Galdhøpiggen.

Det tradisjonsrike gårdstunet kalt Elveseter har hatt besøk av turister helt siden 1870-tallet. I det siste århundre har gården blitt gjort om til et flott familiedrevet hotell, med alle nødvendige fasiliteter godt krydret med kunsthistorie.

Elveseter-familien har opparbeidet seg en unik samling av kunstgjenstander. Disse kulturskattene skaper en særegen atmosfære i hotellets fellesarealer. Hotellet har en av landets fineste samlinger av kunst og antikviteter.

Hver bygning og hvert rom har sitt utspring i norrøn mytologi, som påkaller tilstedeværelsen av Æsirog Jotner fra en svunnen tid. I tro med gamle byggetradisjoner i Gudbrandsdalen er de ulikebygningene plassert rundt et flott gårdstun, hvor treet “Yggdrasil” bærer Elveseter Hotel på sinerøtter.

Vi kan tilby komplette pakker inkludert overnatting, måltider, diverse aktiviteter med og uten guiding, samt utleie av nødvendig utstyr. 

Vi har gratis trådløst internett i alle våre fellesarealer.

Sesong 2017:
ca 20. mai – ca 25. oktober

* Utenfor sesongen er hotellet ypperlig til større samlinger som f.eks. konferanser og bryllup.
Ta kontakt for tilbud!

 
GPS-koordinater: 61.70 / 8.29
Adresse: Sognefjellsvegen 2363
2687 Bøverdalen
Vertskap: Inger og Rungne Elveseter
Tlf: 61 21 99 00
Faks: 61 21 99 01
E-post: elveseter@topofnorway.no


Vi ser frem til å ha deg som gjest!